Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/smansakd/public_html/functions/fungsi_counter.php on line 112

Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/smansakd/public_html/functions/fungsi_counter.php on line 119
Selamat Datang di SMA Negeri 1 Kadipaten
Galeri Photo Terbaru
Login Member
Username:
Password :
Jajak Pendapat
Bermanfaatkah Website sekolah bagi anda
Ragu-ragu
Tidak
Ya
  Lihat
Bagaimana menurut Anda tentang tampilan website ini ?
Bagus
Cukup
Kurang
  Lihat
Statistik
  Visitors : 692203 visitors
  Hits : hits
  Today : 1 users
  Online : 1 users
:: Kontak Admin ::

dodikdp@yahoo.co.id    
Agenda
23 June 2018
M
S
S
R
K
J
S
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Milangkala ka-20 SMA Negeri I Kadipaten Munel ku Hadiah & Prestasi Pendidikan

Tanggal : 11/03/2014, 09:40:19, dibaca 594 kali.

 Majalengka, Sunda Mandiri


             Mieling milangkala ka-20 SMA Negeri I Kadipaten Kabupaten Majalengka 2014. Lumangsung lilana sabulan. Anu puncak resepsina Saptu, 18-10-2014. Tempat di kampus sakola. Didongdong ku unsur Muspika, Komite sakola, uleman jrrd. Ongkoh kacida munel ku rupa kagiatan diwuwuh ku masrahkeun hadiah jeung prestasi pendidikan.


             Tema milangkala taun kiwari, “Melalui HUT ke-20 SMA Negeri I Kadipaten 2014, Kita tingkatkan Potensi, Prestise, dan Prastasi pendidikan.” Kalayan nyoko kana kurikulum KTSP keur kelas XII sarta Kurtilas keur kelas X-XI.


             Pupuhu panitia Drs. Maman Nasya dina laporana netelakeun, Yen, kagiatan ieu mangrupa agenda rutin lembaga sakola, anu dituangkeun ka program gawe Humas, Kesiswaan, Kurikulum, Sapras  taun anggaran 2014-2015.


            Maksud jeung tujuana pikeun ngadeuheuskeun duduluran, ngaitkeun wawargian. Ngali potensi, bakat, talenta siswa jeung guru pikeun ngaronjatkeun prestasi anu maksimal.


           Waragad anggaran dikokolakeun ti Rencana Anggaran Kegiatan Sekolah (RAKS). Ti donator, sponsor, jeung simpatisan alumni. Anu boga rasa nyaah kana lumangsungna lembaga minangka almamater sakola.


           Sedengkeun rengrengan panata calagara nyakup ti unsur guru pupuhu Drs. Maman Nasya, wakil Drs. Soleh, girang serat Lilis Ida Rusidah, S.Pd. panata harta Drs. Suwarno, E. Debby Suharyani, M.Pd. jeung pangurus OSIS. Jenis kagiatan ngalibatkeun interen ti lingkungan  siswa tiap kelas, eksteren ti tingkat TK/RA, SD/MI, SLTP/SLTA, instansi, organisasi, jeung masarakat.


          Masih ceuk pupuhu panitia ngahaturkeun nuhun kana sagala partisipasi, atensi. Bilih aya kakirangana nuhunkeun ditawakup. Mugia darma baktina sing janten amal ibadah, sampeureun di yaumil qiamah.


        Satuluyna anu nyangking juara Bola Basket pa antar SLTP, juara 1-3:  SMPN 3 Kadipaten, SMPN 1 Kadipaten, MTs Negeri  Karangsambung. Sedengkeun pi juara1-3: SMPN 3 Kadipaten, SMPN I Kadipaten,  Mts Negeri Karangsambung.


       Gerak Jalan Beregu pa antar SLTP, juara 1-2: SMPN I Kadipaten, MTs Negeri Karangsambung. Sedengkeun pi juara 1-2: SMPN I Kadipaten, MTsN Karangsambuing. Festival Band antar SLTP, juara 1-2: SMPN I Kadipaten, MTs Negeri Karangsambung. Para patandang dibere Tropi bagilir, tropi tetep,  layang pangajen, jeung waragad pembinaan.


        Anapon jenis lomba jeung pertandingan antar kelas. Ngawengku Bola Voli pa/pi, Basket pa/pi, Futsal, Kabersihan Kelas, Karnaval, Band, Pupuh, Tari Berpasangan, Dangdut Ria, Baca Puisi, Seni Kriya, Vokal pa/pi. Jaipong. Jsb.


       Dina cara Karnaval jeung Jalan Santai Berhadiah diiluan ku umum, direureuah ku hadiah utama Kulkas, dimeunangkeun ku siswa SDN Kadipaten II, TV 14’ , 3 Sepeda BMX, 3 Dispenser, Strika listrik. hHadiah hiburan: 9 jam tembok, 10 payung, 3 jaket, 10 rompi, 10 kaos, saset gelas, 2 dus buku tulis, 2 topi, jrrd.


       Acara unggal kagiatan dibuka jeung diluhuan ku Kapala sakola Drs. H. Suprapto, M.Pd. kalawan miharep kabeh kagiatan mugia lumangsung lungsur langsar, bari terus ningkatkeun prestasi sakola. Oge ngahaturkeun nuhun kana gawe rancagena. Pokna.*** (MD 02).



Kembali ke Atas


Berita Lainnya :
 Silahkan Isi Komentar dari tulisan berita diatas
Nama
E-mail
Komentar

Kode Verifikasi
                

Komentar :

Pengirim : tlsb0Hk3 -  [shfquk0fu33@gmail.com]  Tanggal : 12/07/2015
sakses alwez sederek stdaneen warga ethnictro..ingat pepatah: kumpul mangan-mangan much better than mangan ra mangan kumpul maju terus musik indonesia


   Kembali ke Atas