Galeri Photo Terbaru
Login Member
Username:
Password :
Jajak Pendapat
Bermanfaatkah Website sekolah bagi anda
Ragu-ragu
Tidak
Ya
  Lihat
Bagaimana menurut Anda tentang tampilan website ini ?
Bagus
Cukup
Kurang
  Lihat
Statistik
  Visitors : 543306 visitors
  Hits : 631 hits
  Today : 1 users
  Online : 1 users
:: Kontak Admin ::

dodikdp@yahoo.co.id    
Agenda
18 October 2017
M
S
S
R
K
J
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Jalan Sehat Berhadiah (JSB)

Tanggal : 12/05/2014, 07:56:30, dibaca 412 kali.

 



Ngareureuah Mieling Milangkala ka-69 PGRI



Jeung Hari Guru Nasional 2014


Cabang PGRI Kacamatan Kadipaten


 


Majalengka, Sunda Mandiri


             Mieling milangkala ka-69 Persatuan Guru Republik Indonesia (PGRI) jeung Hari Guru Nasional (HGN) 2014 tingkat Cabang PGRI Kacamatan Kadipaten Kabupaten Majalengka lumangsung Saptu, 15 November 2014 di pakarangan parkir Surya Toserba Kadipaten. Diiluan ku warga guru jeung siswa TK/RA, SD/MI, SMP/MTs, SMA/SMK. Direureuah ku mang pirang-pirang kagiatan saperti Tenis Meja pa/pi, Bola Voli pa/pi, Tarik Tambang pa/pi, Futsal, jrrd.


            Tema kagiatan nyoko kana “Penguatan Implementasi Kurikulum 2014, melalui Penegakan Kode Etik Guru untuk Mendukung Revolusi Mental bangsa.” Anu mangrupakeun program kerja Pangurus Cabang PGRI sarta diamanatan ku hasil Konferensi Cabang PGRI 2011.


            Sawatara kitu ceuk Drs. H. Suprapto, M.Pd. salaku pupuhu panitia milangkala ka-69 PGRI jerung HGN 2014, nyebutkeun tujuan dina kagiatan ieu pikeun ningkatkeun peran strategis sarta ngawangun sikep. Kaparigelan jeung pangawaruh ngaliwatan Kurikulum 2013. Miconto sumanget jeung pangabdian guru salaku pendidik profesional anu mibanda kualitas SDM. Ngaronjatkeun kasadaran dina ngawangun bangsa Indonesia anu cerdas, kompetitif jeung bermartabat.


            Satuluyna ceuk Ismanto Riyadi, S.Pd. netelakeun kagiatan ieu mangrupakeun wadah keur silaturahmi. Ongkoh ngahaturkeun nuhun ka sadaya warga guru, siswa sarta tenaga kependidikan, donatur anu parantos ngarojong suksesna ieu kagiatan. Mugia sing janten amal ibadah kalawan dibales ku Allah Swt.


            Puncak acara runtuyan milangkala ngayakeun Jalan Sehat Berhadiah (JSG) Saptu, 15 November 2014 tempatna di Surya Toserba Kadipaten. Didongdon ku Drs. H. M. Toyyib Alnasiri, M.MPd. salaku Sekdisdik Majalengka, H.Dede Suparman, M.Pd salaku Sekretaris PGRI Majalengka, Muspika Kacamatan Kadipaten, warga guru jeung siswa, pamilon Jalan Sehat Berhadiah (JSB). Ongkoh direureuah ku Kreasi Seni siswa.


           Panitia masrahkeun hadiah utama masing-masing hiji mangrupa: Lemari Es, TV warna 21 inc, TV warna 17 inc, TV warna 14 inc. Sepeda Gunung, Hadiah hiburan: 2 Hand Phone, 3 DVD Player, 3 Lemari Napoli, 5 Kompor gas, 5 Kipas Angin, 5 Blender, 5 Strika Listrik, 5 Dispenser, 10 Kanebo, 5 Kaos, 5 payung, jsb.


            Anapon hasil kajuaraan Tenis Meja pa: juara 1-3 nyaeta Drs. Sutiman guru SMA Negeri I Kadipaten, Rasma Sudrajat, S.Pd. guru SMPN I Kadipaten, Maman UPTD Disdik Kadipaten, Moch. Zaenal Arifin TU SMA Negeri I Kadipaten. Tenis Meja pi: juara 1-3 nyaeta Eha guru MTs Prakarya Kadipaten, Diah Rosdiana, S.Sn guru SMA Negeri I Kadipaten, Ina Lisnaningsih, S.Pd. guru SMA Negeri I Kadipaten, Fatimah TU SMP Negeri 2 Kadipaten.


            Bola Voli pa: juara 1-3  nyaeta Ranting PGRI SD, Ranting PGRI SMPN 1 Kadipaten, Ranting PGRI SMPN 3 Kadipaten, Ranting PGRI MTs Karangsambung.  Bola Voli pi: juara 1-3 nyaeta Ranting PGRI SD, Ranting PGRI SMP Negeri 2 Kadipaten, Ranting PGRI IGTKI, Ranting PGRI MTs Karangsambung. Tarik Tambang pa juara 1-2 nyaeta Ranting UPTD Pendidikan Kadipaten, Ranting PGRI SMP Negeri 1 Kadipaten. Tarik Tambang pi juara 1-2 nyaeta Ranting PGRI SMPN I Kadipaten, Ranting PGRI SD. Sepak Bola juara1-2 nyaeta Ranting PGRI SMP Negeri 3 Kadipaten, Ranting PGRI SMKN I Kadipaten. *** (MD 02)



Kembali ke Atas


Berita Lainnya :
 Silahkan Isi Komentar dari tulisan berita diatas
Nama
E-mail
Komentar

Kode Verifikasi
                

Komentar :


   Kembali ke Atas